Nem tudok belépni a jelszavammal, mi történhetett?

A weboldal biztonságára tekintettel már csak erős jelszavakkal tudsz belépni az oldalra. Az első regisztráció után, ha a rendszer azt érzékeli, hogy a jelszavad nem elég biztosnágos, akkor nem enged belépni és új jelszót kell generálnod. Ebben a esetben legalább 8 karakter hosszúságú legyen, és használnod kell benne kisbetű, nagybetű, szám és speciális karakter kombináióját. Elnézést az okozott kényelmetlenségért, de ez az adataitok biztonságát is szolgálja.

Milyen gyakran frissül az árukészlet?

A készletünk minden héten frissül. A lemezek hetente, a ruházatok szezonálisan, de általában 2 hetente frissülnek

Hogyan tudok belehallgatni a lemezekbe?

Azokhoz a lemezeinkhez, melyhez tartoznak hangfile-ok kétféle módon hallgathattok bele. A listanézetben a borítókép közepén találhato play ikonra kattintva egy-egy mintába tudtok belehallgatni, mely az oldal alján egy „ragadós” lejátszó segítségével hallható, majd belépve a termék oldalára a beágyazott youtube videón keresztül az egész dalt meghallgathatod.

Mi történik, miután leadtam a rendelésem az oldalon keresztül?

Kapsz egy automatikus e-mailt a rendszertől, hogy megérkezett a rendelésed, majd amennyiben szükséges személyesen felvesszük a kapcsolatot megbeszélve a részleteket az átvételről.

Véletlenül a postázást választottam a rendelésnél, de személyesen szeretném átvenni, mit tehetek?

Semmi gond, amennyiben kifizetted kártyával a szállítási díjat, visszautaljuk a kártyádra, de mindenképpen jelezd azonnal a rendelésed után a hibát, mert miután megrendeltük a szállítást, azt már nekünk is teljesíteni kell.

Mennyi ideig tartjátok a rendelésemet?

A személyes átvétel esetében 3 munkanapig van lehetőséged átvenni a rendelésed, abban az esetben ha utánvétellel szeretnéd kiegyenlíteni. Kártyás fizetés esetében természetesen addig tartjuk, ameddig érte nem jössz.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésemre?

  • Bankkártya (Paylike)
  • Közvetlen banki átutalás
  • Személyes átvétel esetén utánvétel

Milyen szállítás módok állnak rendelkezésemre?

  • GLS futárszolgálat (16 óráig leadott rendelés esetén 2-3 napon belüli kiszállítás belföldön)
  • Foxpost automata (Csomagfeladás minden hétfőn)
  • Packeta
  • Személyes átvétel

Nem vagyok biztos a méretben és a színben, mit tegyek?

Írj nekünk emailt az [email protected] címre vagy hívj telefonon és nagyon szívesen segítünk, lemérjük kézzel, illetve plusz fotót is készítünk, ha szükséges.

Nem sikerült jó méretet rendelnem, mit tehetek?

Jelezd nekünk emailben a készhezvételtől számítva 5 munkanapon belül a felmerült problémát és igyekszünk megoldást találni rá. Előfordul, hogy az adott termékből nem áll rendelkezésre más méretünk. Ebben az esetben vagy megpróbálunk neked rendelni belőle, vagy visszautaljuk a vételárat. A termék visszajuttatása minden esetben GLS futárral a vevő költségére történik.

Olyan lemezeket keresek, melyeket Ti nem forgalmaztok, mit tehetek?

Keress minket a kapcsolat menüpont alatt itt és megpróbálunk még aznap várható szállítási időt és árat mondani a kérdéses lemezre. Normál üzemmódban általában egy hét az átfutási ideje egy-egy személyes rendelésnek. Fontos tudni, hogy a megrendelt terméket már nem áll módodban visszamondani, ha mégis meggondoltad magad. Kérjük ennek tudatában rendelj. Az árajánlat még nem minősül rendelésnek, ezután minden esetben meg kell erősítened egy válsz emailben, hogy kéred a terméket.

Honnan rendeltek és milyen gyorsan érkezik meg a rendelésem?

Rendeléseink alapját 3 nagyobb disztribúció adja. A www.vinylfuture.com maximum 5 munkanapos átfutással, a www.decks.de maximum 15 munkanapos átfutással, mig a www.toolboxrecords.com maximum 25 munkanapos átfutással vállaljuk a rendelésed teljesítését.

Olyan Carhartt vagy Stüssy darabot keresek amit ti nem tartotok, vagy már elfogyott meg tudjátok szerezni?

Nézz körül a www.carhartt-wip.com oldalon és ha ott megtalálod, akkor nagy valószínűséggel meg tudjuk neked rendelni körülbelül 15 munkanapos átfutással. Stüssy termékeket sajnos nincs lehetőség újból rendelni, mivel limitálva vannak a kollekcióik.

Foglalkoztok használt lemezekkel?

Igen. Jelentős használt lemez készlettel rendelkezünk, azonban ezeket csak személyesen tudod megtekinteni a boltunkban.

Eladhatok nektek használt lemezeket?

Igen, de mielőtt azonban magaddal cipelnéd őket, keress minket bármelyik elérhetőségünkön és megbeszéljük a részleteket. Lemezeidet bizományba is beadhatod, de ha gyorsabban szeretnél megválni tőlük, akkor bizonyos esetekben át is vesszük őket azonnali fizetéssel.