lakas negyzet 1

Aktrecords Studio, az Aktrecords privát bérelhető szálláslehetősége

Évek óta dédelgetjük a gondolatot, hogy a szépszámú messzi vidékről érkező látogatóinknak lehetőséget teremtsünk, hogy a klasszikus “műanyag” szálláslehetőségek helyett egy igazán otthonos és kényelmes környezetben töltsék el a pihenés napjait. Végre elkészült a privát apartmanunk, ami minden olyan kényelmi eszközzel felszerelt, amiben mi magunk is jól éreznénk magunkat, ha otthonunktól távol kell megszállnunk.

Elhelyezkedés

Apartmanunk szinte egyből a boltunkkal szemben található a 6. kerületi Ó utcában, így nemcsak mi vagyunk karnyújtásnyira, de a Világörökség részének számító Andrássy út a Hősök terével és megannyi színház, étterem, szórakozóhely a történelmi belvárosi 6. kerületben.

Felszereltség

Természetesen alap felszereltség a széllessávú internet (150mb/s), illetve az HBO, de találsz pár játékkal egy Xboxot is, mint digitális szórakozás. Hódolhatsz közös szenvedélyünknek a lemezhallgatásnak, amhez egy Bose lemezjátszó és egy vintage hangtechnika jelenti a lehallgató rendszert. Kedveskedünk egy “analog playlisttel” is, amiben az általunk szelektált lemezeket találod, és ha megszeretted valamelyiket, akkor meg is vásárolhatod egy egyszerű paypal tranzakcióval.
A konyha minden szükséges géppel felszerelt. A mosogatógép és a mosógép is alap, és légkondival állíthatod be az ideális hőfokot. A fa felületeink organikus módon felületkezeltek és minden növényünk valódi 🙂

Foglalás Menete

Elsődlegesen a booking.com az online foglalás felülete, de ha direktben keresel minket, akkor kedvezőbb árakat is kaphatsz a szállásra. Az elérhetőséget előtte érdemes a bookingon ellenőrizni, mert vannak kiemelten zsúfolt időszakok.

No Comments

Vélemény, hozzászólás?

Várólista Küldünk egy e-mailt, amikor újra elérhető a termék.